Helena Møller  Healing

BWRT – Brain Working Recursive Therapy

Hvad kan BWRT afhjælpe?

  • Angst – præstationsangst, eksamensangst, frygt for succes eller fiasko, frygt for autoriteter, tandlægeskræk, frygt for vold osv.
  • Fobier – overfor højder, edderkopper, elevatorer osv.
  • Misofoni – stærkt ubehag ved særlige lyde
  • Selvværd – selvtillid
  • Depression, mild
  • OCD, mild
  • Arbejdsnarkomani o.l.

Hvad er BWRT?

En terapeutisk metode, hvor hjernens ubevidste del påvirkes, så ubehagelige følelser (som f.eks. angst) ikke længere ”trigges”, idet de bliver erstattet af behagelige følelser.

BWRT står for ”Brain Working Recursive Therapy”. Det er en psykologisk model og psykoterapi skabt af den britiske terapeut, Terence Watts. Se evt. Bwrt.org.

Terence Watts har skabt en terapeutisk metode ulig alle andre, hvormed vi kan påvirke den ubevidste del af hjernen, der sætter gang i automatiserede handlinger og reaktioner. F.eks. går vi uden at tænke på at bruge de forskellige muskler, der får os til at gå. Det tager denne del af hjernen sig af. Vi har også lært at køre bil delvist automatisk.

Når vi reagerer overdrevent på en ting, som f.eks. på en bro – hvor vi er bange for at falde ud over den, selvom den er helt sikker, så er det en automatisk reaktion fra hjernen. Med vores bevidsthed ved vi godt, at vi ikke behøver at være bange, men hjernen har på et tidspunkt ”indlært” en reaktion med angst. Og denne reaktion sender den ubevidste del af hjernen ud igen og igen. Det er denne reaktion, vi nu kan påvirke med BWRT.

Hvor mange sessioner skal der bruges?

Du skal regne med 1-4 terapisessioner til dit problem. Hvis det er mere komplekst eller vanskeligt, kan det kræve flere sessioner.

Du kan læse mere om BWRT på dansk her.

Klientudtalelse:

Helena er meget sød, behagelig og tillidsvækkende og jeg følte mig meget tryg under behandlingen. Da jeg kom havde jeg meget eksamensskræk, og det blev reduceret markant ved en enkelt behandling. Jeg har haft voldsom eksamensskræk i 25 år, så det var virkelig dejligt at kunne gå til eksamen uden at ryste eller græde m.m. Jeg kunne præstere optimalt og den sorte klap gik ikke ned, som jeg nogle gange har oplevet ved andre eksamener. Helena har meget empati, og det var derfor meget let at åbne mig over for hende. Jeg giver Helena mine varmeste anbefalinger. –K-.