Helena Møller  Healing

Healing

Healing

Min healingsmetode er intuitiv og unik for mig, men jeg trækker på forskellige læremestre, især Zarathustra fra USA, der laver 5th Dimensional Quantum Healing.

Jeg styrker din kærlighed til dig selv og fjerner gamle dysfunktionelle tankemønstre (med shamanistiske teknikker) og erstatter dem med nye sunde overbevisninger, så du føler større harmoni og får frihed til nye positive valg i dit liv.

Som ved alle healingsmetoder er jeg en kanal for, at healingen kan finde sted. Ved at løfte mine indre vibration kan jeg holde et quantum energifelt for andre, og hermed kan der ske en dybtgående forandring.

Healingen påvirker dig både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Rent praktisk  arbejder jeg både med det felt, der omgiver kroppen – auraen og med selve kroppen. Jeg veksler mellem at have hænderne tæt på kroppen uden berøring og at lægge hænderne på. Jeg stryger og banker også på kroppen. Desuden bruger jeg lyde. Behandlingen er blid og behagelig.

Jeg arbejder især på ryggen og foran øverst på brystkassen, fordi mange af vores gamle mønstre, overbevisninger og ubalancer har sat sig her. Ved et specifikt fysisk problem healer jeg også direkte på det område, der er problemer med.

Se også Releasing Therapy.